Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj 20/18. i 115/18.),
Općina Cerovlje izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Cerovlje.
Uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Cerovlje s popratnom dokumentacijom (dalje: prijedlog Programa raspolaganja) može se izvršiti radnim danom od 06. kolovoza do 20. kolovoza 2019. god. od 08,00 do 14,00 sati u vijećnici Općine Cerovlje, na adresi Cerovlje 12, Cerovlje.
Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa raspolaganja najkasnije do isteka roka javnog uvida. O prigovorima će odlučivati Općinsko vijeće Općine Cerovlje u roku od 30 dana.
Prigovori na prijedlog Programa raspolaganja, uz ime, prezime i adresu podnositelja, dostavljaju se u putem pošte ili osobno na adresu: Općina Cerovlje, Cerovlje 12, 52402 Cerovlje ili slanjem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz prilaganje obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na ovoj stranici, najkasnije do 20. kolovoza 2019. godine.

Prilozi:

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Cerovlje

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske - Tablica

Obrazac za primjedbe, komentare ili prijedloge

Pregledna skica

Cerovlje PRPZ List 1

Cerovlje PRPZ List 2

Cerovlje PRPZ List 3

Cerovlje PRPZ List 4

Cerovlje PRPZ List 5

Cerovlje PRPZ List 6

Cerovlje PRPZ List 7

Cerovlje PRPZ List 8

Cerovlje PRPZ List 9

Cerovlje PRPZ List 10

Cerovlje PRPZ List 11

Cerovlje PRPZ List 12

 

Izvještaj o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću