Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj 20/18. i 115/18.), Općina Cerovlje izlaže na javni uvid

prijedlog ispravljenog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Cerovlje

            Uvid u prijedlog ispravljenog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Cerovlje s popratnom dokumentacijom (dalje: prijedlog Programa raspolaganja) može se izvršiti radnim danom od 25. kolovoza do 08. rujna 2020. god. od 08,00 do 14,00 sati u vijećnici Općine Cerovlje, na adresi Cerovlje 12, Cerovlje.

               Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Cerovlje usvojen na sjednici Općinskog Vijeća Općine Cerovlje održanoj dana 11. studenog 2019. g., ispravljen je temeljem dostavljene upute Ministarstva poljoprivrede.
              Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa raspolaganja najkasnije do isteka roka javnog uvida. O prigovorima će odlučivati Općinsko vijeće Općine Cerovlje u roku od 30 dana.
            Prigovori na prijedlog Programa raspolaganja, uz ime, prezime i adresu podnositelja, dostavljaju se putem pošte ili osobno na adresu: Općina Cerovlje, Cerovlje 12, 52402 Cerovlje ili slanjem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz prilaganje Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na ovoj stranici, najkasnije do 08. rujna 2020. godine. 
           Nakon odlučivanja o prigovorima, na Općinskom vijeću donijet će se ispravljen Program raspolaganja i dostaviti Ministarstvu poljoprivrede na suglasnost i Istarskoj županiji na mišljenje.

OBRAZAC ZA PRIMJEDBE, KOMENTARE ILI PRIJEDLOGE

Izvješće o provedenom savjetovanju

Prilozi:

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Cerovlje

Popis čestica - TablicaXLS

Pregledna skica

Cerovlje PRPZ List 1

Cerovlje PRPZ List 2

Cerovlje PRPZ List 3

Cerovlje PRPZ List 4

Cerovlje PRPZ List 5

Cerovlje PRPZ List 6

Cerovlje PRPZ List 7

Cerovlje PRPZ List 8

Cerovlje PRPZ List 9

Cerovlje PRPZ List 10

Cerovlje PRPZ List 11

Cerovlje PRPZ List 12